‹ Terug

Veelgestelde vragen


  • Hoe vaak moet ik de beweegmonitor aansluiten op het webportaal itsmylife24.com?

  • Versie 2.0: De beweegmonitor heeft een geheugen van vijftien dagen waarmee het de dagelijkse beweging opslaat. Het geheugen wordt om middernacht automatisch teruggezet op “nul”, zodat het iedere dag opnieuw start met het bijhouden van de dagelijkse activiteiten. De gegevens van voorgaande dagen blijven vijftien dagen bewaard op het geheugen van de beweegmonitor. De verzamelde gegevens over de voorgaande vijftien dagen kunnen alleen worden ingezien via www.intenzlife.nl. De batterij wordt weergegeven op het scherm bij de tijd en datum. Hier kun je zien hoe vol je batterij nog is. De batterij kun je opladen door de beweegmonitor aan te sluiten aan je computer. Let op: Dat je batterij altijd voldoende is opgeladen. Het kan anders zo zijn dat tijdens een activiteit je beweegmonitor leeg raakt en daardoor je stappen niet meer kan tellen. ____________________________________________________________________ Versie 1.0: De beweegmonitor heeft een geheugen van dertig dagen waarmee het de dagelijkse beweging op kan slaan. Het geheugen wordt om middernacht automatisch teruggezet op “nul”, zodat het iedere dag opnieuw start met het bijhouden van de dagelijkse activiteiten. De gegevens van voorgaande dagen blijven bewaard op het geheugen van de beweegmonitor. De verzamelde gegevens over de voorgaande dertig dagen kunnen alleen worden ingezien via www.intenzlife.nl. Wanneer de letter ‘F’ zichtbaar is op het scherm van de beweegmonitor is het geheugen vol en dien je de gegevens van je beweegmonitor te uploaden www.intenzlife.nl. De laatste zeven dagen van het dertig dagen geheugen zijn in te zien op de beweegmonitor zelf. Houd MODE ingedrukt om deze zeven dagen geheugenfunctie in te zien. Druk op MODE om de dag te selecteren die je wilt bekijken. Druk op SET om te schakelen tussen stappen, afstand en calorieën op de desbetreffende dag. De gegevens in het geheugen worden om middernacht opgeslagen en de beweegmonitor wordt automatisch gereset om de volgende dag opnieuw te meten. Als de beweegmonitor niet in gebruik is, zal het scherm overschakelen naar slaapstand om de batterij te sparen. De batterij heeft een levensduur van een jaar.
  • Hoe maak ik mijn profiel aan, nadat ik de plugin heb geïnstalleerd, maar er geen 'aanmaken profielpagina' verschijnt?

  • Je hebt de plugin juist geïnstalleerd en het programma 'Traxmeet ìts my life-plugin' staat op je computer. Je koppelt de ìt aan de computer, maar vervolgens gebeurt er niks. Ook niet als je handmatig naar de website gaat. Wanneer je handmatig naar de website www.itsmylife24.com bent gegaan, zie je waarschijnlijk dat er in de adresbalk een icoontje staat weergeven met een kruisje erdoor. Afhankelijk van de internet browser is deze links of rechts van de adresbalk te zien (of kan het zo zijn dat er helemaal geen icoontje zichtbaar is, maar je naar Instellingen-Veiligheid dient te gaan). Dit icoontje geeft aan de plugin die je zojuist gedownload hebt, geblokkeerd wordt. Klik op het icoontje en kies voor 'deze plugin altijd toestaan'. Wanneer je hiervoor hebt gekozen, sluit je de browser helemaal af. Koppel de ìt opnieuw aan je computer. De website zou nu wel automatisch geopend moeten worden, dit is gelijk een controle dat de plugin wordt toegestaan. Nu zal er een pagina verschijnen waar je jouw profiel kunt gaan aanmaken!
  • Hoe zorg ik dat de gemeten waardes op de beweegmonitor nauwkeurig zijn?

  • Versie 2.0: Om nauwkeurige waardes in afstand en calorieën te genereren, zijn persoonlijke instellingen voor de lengte van je stap en gewicht nodig. Bepaal de afstand door tien stappen te zetten en daarna de afgelegde afstand te meten. Deel deze afstand door tien en bepaal zo de lengte van je stap. De waarde voor de calorieën wordt bepaald door je gewicht en dien je gewoon in te vullen. Je kunt deze waardes invullen op de pagina die verschijnt, wanneer je je de eerste keer aanmeldt. Daarna kun je bij ‘bewerk profiel’ je gegevens aanpassen. Let op: Je bewegingen worden het meest nauwkeurig gemeten waar je lichaam het meest beweegt. Draag daarom je beweegmonitor op een vaste plek. Bij (hard)lopen kun je de beweegmonitor het beste aan je riem of in je broekzak dragen en bij fietsen worden de bewegingen het best gemeten als je de beweegmonitor aan je schoen bevestigt. _______________________________________________________________________ Versie 1.0: Om nauwkeurige waardes in afstand en calorieën te genereren, zijn persoonlijke instellingen voor de lengte van je stap en gewicht nodig. Bepaal de afstand door tien stappen te zetten en daarna de afgelegde afstand te meten. Deel deze afstand door tien en bepaal zo de lengte van je stap. De waarde voor de calorieën wordt bepaald door je gewicht en dien je gewoon in te vullen. U kunt deze waardes invullen op uw beweegmonitor. (Meer uitleg hierover kunt u vinden bij vragen 'hoe pas ik de staplengte aan' of 'hoe pas ik mijn gewicht aan') Let op: Je bewegingen worden het meest nauwkeurig gemeten waar je lichaam het meest beweegt. Draag daarom je beweegmonitor op een vaste plek. Bij (hard)lopen kun je de beweegmonitor het beste aan je riem, om je nek of in je broekzak dragen en bij fietsen worden de bewegingen het best gemeten als je de beweegmonitor aan je schoen vestigt.
  • Hoe verander ik mijn persoonlijke profiel?

  • Versie 2.0 en 1.0: Ga met de cursor naar je naam en klik op ‘Bewerk Profiel’. Hier kun je je lengte en gewicht veranderen, een foto toevoegen en privacy opties aanpassen. Zorg ervoor dat je je wachtwoord bevestigt als je persoonlijke gegevens zijn gewijzigd
  • Hoe pas ik de tijd van de beweegmonitor aan?

  • Versie 2.0: De tijd kun je aanpassen op je persoonlijke pagina bij ‘Bewerk Profiel’. Zorg dat je beweegmonitor op je computer is aangesloten, zodat er op de pagina ‘Bewerk Profiel’ het kopje ‘tijd’ wordt weergegeven. Hierin kun je de tijd aanpassen. _____________________________________________________________________ Versie 1.0: Klik op MODE tot de tijd verschijnt op het scherm. Klik op SET en houd dit even vast tot onderin beeld 12h of 24h begint te knipperen. Door op de MODE knop te drukken kun je de weergave (12 uursweergave of 24 uursweergave) wijzigen. Klik nogmaals op SET om de tijd te wijzigen. Verander eerst de uren, als dit gelukt is klik je nogmaals op SET om de minuten te wijzigen. Als de tijd eenmaal correct is ingesteld zal de beweegmonitor terugkeren naar de tijd door op SET te klikken, dit gebeurt ook automatisch na 5 seconden.
  • Hoe pas ik mijn gewicht aan op de beweegmonitor?

  • Versie 2.0: De standaardinstelling is 45 kg (100lb). Via je persoonlijke pagina kun je bij ‘Bewerk Profiel’ je gewicht aanpassen. Let op: als je iets veranderd in je profiel dien je altijd onderaan je wachtwoord in te vullen om de aanpassingen die je hebt gemaakt op te slaan. Alle wijzigingen die je maakt in je profiel worden ook aangepast op je beweegmonitor indien je deze aangesloten hebt op je computer. ___________________________________________________________________ Versie 1.0: De standaardinstelling is 45 kg (100lb). Klik herhaaldelijk op MODE totdat CAL verschijnt op het scherm. Klik op SET en houd dit even vast. Het huidige lichaamsgewicht zal verschijnen. Klik herhaaldelijk op MODE om het lichaamsgewicht naar jouw persoonlijke waarde in te stellen (vergroot per 1 kg per klik, of 1 lb als MIL is geselecteerd). Klik op MODE en houd dit even vast. Het lichaamsgewicht zal nu sneller worden verhoogd. Als het lichaamsgewicht is vastgesteld, zal de beweegmonitor automatisch na 5 seconden of door op SET te kllikken, terugkeren naar de calorieënmodus.
  • Hoe kan ik de plugin verwijderen?

  • Voor Mac OS X: Verwijder de Hookie plugin from Home -> Library-> Internet plug-Ins. Voor Mac OS X and Windows XP/Vista/7: Verwijder the plugin als iedere andere Windows applicatie.
  • Hoe gebruik ik de slaapmodus?

  • Versie 2.0: Naast de bewegingen die je gedurende de dag maakt, kun je nu ook meten wat je kwaliteit van slapen is en hoe lang je slaapt. De slaapmodus zet je aan door een aantal seconden het (kleine) mode knopje ingedrukt te houden, waardoor er een icoontje met een persoon in een bed wordt weergegeven. Wanneer dit icoontje knippert, druk je nog een keer kort op de modeknop. Vervolgens verschijnt er links bovenin het display een half maantje. Vanaf nu zal de ìt jouw slaapgedrag meten. Dit kan alleenals je hem 's nachts bij je draagt. Dit kan aan een bandje of je vestigt hem aan een kledingstuk. Het is belangrijk dat je na je nachtrust de ìt weer op dagmodus zet. Dit doe je door weer een aantal seconden op de modeknop te drukken totdat het staande poppetje weergeven wordt. Nogmaals kort drukken en de tijd verschijnt weer. Zorg ervoor dat je ìt altijd op de dagmodus staat overdag, anders registreert hij het aantal stappen niet dat je hebt gezet.
  • Kun je een doel maken voor het minimaal aantal stappen dat je moet zetten per dag?

  • Versie 2.0 en 1.0: Het daggemiddelde geeft aan wat je gemiddeld aantal stappen zijn. Je kunt ook bij ‘Bewerk Profiel’ je doel aanpassen met het dagelijks aantal stappen dat je wilt bereiken. In je trainingsdagboek wordt met de kleur groen weergeven of je dit doel op een dag gehaald hebt. Indien je het aantal stappen niet gehaald hebt, wordt dit met blauw weergeven.
  • Is de beweegmonitor waterbestendig?

  • Versie 2.0 en 1.0: De beweegmonitor is spatwaterdicht. Dit betekent dat de beweegmonitor bestendig is tegen zweet en motregen. Een hevige regenval kan problemen geven en zwemmen is niet mogelijk.
  • Hoe werkt de ìts my life service?

  • Versie 2.0 en versie 1.0: De beweegmonitor telt stappen, meet afstand en calorieën. Een automatische timer houdt de beweegtijd bij. De beweegmonitor geeft middels een USB aansluiting toegang tot het portaal www.intenzlife.nl. Hier kunnen beweegresultaten worden geüpload, doelen worden gesteld en geëvalueerd en vrienden worden uitgedaagd in challenges. Let op: Indien u gebruik maakt van een PC die gekoppeld is aan een bedrijfsnetwerk, heeft u mogelijk niet de vereiste rechten om wijzigingen aan te brengen op uw PC en kunt u mogelijk niet de vereiste Hookie-plugin installeren. Neem in dat geval contact op met de ICT-afdeling bij uw werkgever of gebruik ìts my life op uw privécomputer.
  • Moet ik gebruik maken van de website www.intenzlife.nl?

  • Versie 2.0 en versie 1.0: Je kan de beweegmonitor zonder de website gebruiken, maar dan zijn de mogelijkheden veel beperkter. Zo kun je via de website je beweegactiviteit grafisch inzien, heb je inzicht in je wekelijkse en maandelijkse activiteit, kun je deelnemen aan challenges en deze zelf organiseren.
  • Hoe registreer ik een account?

  • Versie 2.0 en 1.0: Je beweegmonitor is al gedeeltelijk geregistreerd. Sluit je beweegmonitor aan op je computer en navigeer naar www.intenzlife.nl om je registratie te voltooien. Installeer de plugin (zie vraag hoe installeer ik de plugin) en je wordt automatisch doorgelinkt naar je persoonlijke account. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de helpdesk via info@intenzlife.nl of plaats een vraag rechts van de veelgestelde vragen.
  • Mijn beweegmonitor geeft hardloopstappen weer, maar ik heb niet hardgelopen?

  • Versie 2.0: Hardloopstappen worden gemeten door de intensiteit van het lopen. De beweegmonitor bepaalt aan de hand van de door jouw geleverde intensiteit van je aantal stappen of deze als wandelstappen of als hardloopstappen meetellen. Een stevige wandelpas kan door de beweegmonitor daarom worden ingeschat ale een hardloopstap.
  • Hoe installeer ik de plugin?

  • Versie 2.0: Sluit je beweegmonitor aan op de computer door de USB uitgang in de USB ingang van je computer te koppelen en navigeer naar www.intenzlife.nl. Klik vervolgens op 'installeer plugin' en klik op de juiste versie van je beweegmonitor. Volg daarna de instructies op het computerscherm. _____________________________________________________________________ Versie 1.0: Sluit je beweegmonitor aan op de computer middels de USB-kabel en navigeer naar www.intenzlife.nl. Klik vervolgens op 'installeer plugin' en klik op de juiste versie van je beweegmonitor. Volg daarna de instructies op het computerscherm.
  • Het lukt niet om mijn persoonlijke profiel aan te passen. Wat moet ik doen?

  • Versie 2.0 en versie 1.0: Zorg ervoor dat je je wachtwoord bevestigt als je persoonlijke gegevens wilt updaten
  • Hoe upload ik een (profiel)foto?

  • Versie 2.0 en versie 1.0: Ga met je cursor naar je naam en klik op ‘Bewerk Profiel’. Je kunt nu een profielfoto toevoegen. Fotobestanden met extensie .jpg en .png worden ondersteund.
  • Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

  • Versie 2.0 en versie 1.0: Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ op het loginscherm en volg de instructies. Je ontvangt een e-mail waarin je de wijzigingen van je wachtwoord dient te bevestigen. Als je de e-mail niet ontvangen hebt in je reguliere inbox, kijk dan in je ongewenste e-mail.
  • Wat betekenen de Running steps in mijn trainingsboek?

  • Versie 2.0: Op de beweegmonitor worden er twee soorten stappen weergeven. De eerste geeft aan hoeveel stappen u op wandeltempo heeft afgelegd en de tweede geeft aan hoeveel stappen u heeft gezet tijdens een rentempo. Dit is een nieuwe feature in ìts my life die onderscheid maakt in de intensiteit van je beweging. Bij 120 bewegingen per minuut zal de beweegmonitor dit als hardloopstappen registreren. ______________________________________________________________________ Versie 1.0: De gegevens hebben alleen een functie bij de nieuwe versie van de beweegmonitor. Deze gegevens zijn verder niet voor jouw stappen van toepassing.
  • Hoe zeg ik mijn account op?

  • Wanneer je jouw account niet nog een jaar wilt verlengen, kun je zelf je account verwijderen. Wanneer je met je muis op je naam gaat staan, verschijnt er een dropdown menu. Klik op de optie ‘bewerk profiel’. Onder het kopje Accountinformatie en dan ‘Niet tevreden? Annuleer mijn account’ kun je jouw account opzeggen en verwijderen. Wanneer je in contact staat met één van onze ìts my life-coaches, zorg er dan voor dat je hem of haar hier van op de hoogte stelt.
  • Hoe zorg ik dat ik gegevens kan uploaden op een andere computer?

  • Versie 2.0 en versie 1.0: Zorg ervoor dat je de Traxmeet-plugin hebt geïnstalleerd op de betreffende computer. Door vervolgens in te loggen met jouw gegevens kun je gewoon je persoonlijke pagina en data uploaden.
  • Het lukt niet om in te loggen. Wat moet ik doen?

  • Versie 2.0 en versie 1.0: Zorg ervoor dat de combinatie van je wachtwoord en gebruikersnaam correct is. Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ op het login scherm en volg de instructies.
  • Het lukt me niet om mijn resultaten of activiteit te delen op Facebook en/of Twitter. Wat moet ik doen?

  • Versie 2.0 en versie 1.0: Zorg ervoor dat je een Facebook account hebt of aanmaakt. Klik vervolgens op de button die u bijvoorbeeld kunt vinden bij de pagina challenges. Onderaan de pagina staan 2 buttons die linken naar Facebook en Twitter. Klik op de juiste button waar u uw gegevens wilt delen. De ‘F’ staat voor Facebook en het logo van het vogeltje staat voor Twitter. Let op: Er is een verschil tussen een pagina ‘liken’ en ‘delen’. Je kunt namelijk niet alles delen.
  • Hoe draag ik de beweegmonitor?

  • Versie 2.0: De beweegmonitor kan op diverse manieren worden gedragen, zoals in je broekzak, in je tas of aan je schoen. Dankzij de 3D sensor technologie van de beweegmonitor worden bij wandelen stappen nauwkeurig geteld. Door het elastiek dat aan de beweegmonitor en de dop is gevestigd, kun je deze heel eenvoudig ergens omheen klikken. Let op: Je bewegingen worden het meest nauwkeurig gemeten waar je lichaam het meest beweegt. Draag daarom je beweegmonitor op een vaste plek. Bij (hard)lopen kun je deze bijvoorbeeld het beste aan je riem of broekzak dragen en bij fietsen worden de bewegingen het best gemeten als je de beweegmonitor aan je schoen vestigt. ______________________________________________________________________ Versie 1.0: De beweegmonitor kan op diverse manieren worden gedragen; draag 'm om je nek, in je broekzak of tas. Dankzij de 3D sensor technologie van de beweegmonitor worden bij wandelen stappen nauwkeurig geteld. De beweegmonitor heeft een geïntegreerd nekkoord met een veiligheidssluiting die open gaat wanneer er kracht op komt. Let op: Je bewegingen worden het meest nauwkeurig gemeten waar je lichaam het meest beweegt. Draag daarom je beweegmonitor op een vaste plek. Bij (hard)lopen kun je deze bijvoorbeeld het beste aan je riem of broekzak dragen en bij fietsen worden de bewegingen het best gemeten als je de beweegmonitor aan je schoen vestigt.
  • Wat moet ik doen als de pagina niet correct wordt weergegeven?

  • Versie 2.0 en 1.0: ìts my life is geschikt voor MS Internet Explorer 8 en hoger, Mozilla Firefox 3.5 en hoger, Safire en Google Chrome. Wanneer je een eerdere versie van een browser gebruikt, raden we je aan je browser te updaten. Eerdere browser versies worden niet ondersteund in verband met dataveiligheid. Het kan wel eens gebeuren dat ondanks dat de juiste versie van je browser de pagina niet correct wordt weergeven. Dit kan komen doordat bepaalde instellingen van je browser niet helemaal goed staan, waardoor de pagina niet correct wordt weergegeven. Kijk naar je instellingen of er bepaalde opties worden geblokkeerd. Of start een andere browser met de juiste versie. Mogelijk geeft een andere browser de pagina wel correct weer.
  • Het uploaden lijkt niet te werken. Wat moet ik doen?

  • Versie 2.0 en versie 1.0: Klik op de ‘Cancel’ button en sluit je beweegmonitor opnieuw aan. Klik vervolgens op de ‘Sync’ button en probeer het nogmaals. Wanneer de boodschap ‘Geen nieuwe data gevonden’ wordt weergegeven kan het zijn dat je in korte tijd je data twee keer wilt uploaden. Je data wordt pas verwerkt na elk afgerond uur, probeer het in dat geval later op de dag nog eens. Let op: De beweegmonitor beschikt over een filter die onjuiste data verwijderd. Zodra de filter data rekent die als 'onmogelijk' wordt gezien, (bijvoorbeeld te veel stappen binnen een bepaalde tijd) worden deze stappen verwijderd. Hierdoor kan het aantal stappen verschillen tussen het trainingsdagboek en je beweegmonitor. Deze filter is erop gezet om bijvoorbeeld bewegingen die in een auto gemeten worden.
  • De tijd van mijn beweegactiviteit wordt niet juist weer gegeven in mijn trainings/beweegdagboek. Wat moet ik doen?

  • Versie 2.0: Zorg ervoor dat de tijd op je beweegmonitor juist is. Wanneer dit niet het geval is, kun je deze aanpassen bij ‘Bewerk Profiel’. Zorg dat je beweegmonitor aangesloten is op je computer, zodat de tijd van je beweegmonitor verschijnt op de ‘Bewerk Profiel’ pagina en je deze kunt aanpassen. _______________________________________________________________________ Versie 1.0: Zorg ervoor dat de tijd op je beweegmonitor juist is. Wanneer dit niet het geval is, kun je deze aanpassen op je beweegmonitor. Dit doe je door naar de tijd te gaan die op je beweegmonitor staat en op de Set-button (de blauwe knop) te klikken. Vervolgens kun je de tijd aanpassen door met de set-button naar de tijdsweergave te gaan die je wilt veranderen en met de MODE-knop de tijdsweergave kunt aanpassen.
  • Hoe kan ik gegevens van de beweegmonitor naar de website uploaden?

  • Versie 2.0: De beweegmonitor heeft een USB aansluiting die via een USB ingang kunt aansluiten op je computer. Hierdoor kun je de gegevens van je beweegmonitor uploaden naar het portaal www.intenzlife.nl. Om ervoor te zorgen dat de automatische verbinding werkt, dien je de webbrowser extension, ‘Traxmeet-plugin’, te installeren. Deze plugin werkt met de meeste standaard browsers zoals IE 8.0, Chrome, Safari, Firefox 3.5, 4.0, 5.0, 6.0. _______________________________________________________________________ Versie 1.0: De beweegmonitor wordt geleverd met een USB-kabel die gebruikt kan worden om de gegevens te uploaden naar het portaal www.intenzlife.nl. Om ervoor te zorgen dat de automatische verbinding werkt, dien je de webbrowser extension, ‘Traxmeet-plugin’, te installeren. Deze plugin werkt met de meeste standaard browsers zoals IE 8.0, Chrome, Safari, Firefox 3.5, 4.0, 5.0, 6.0.
  • De computer ziet mijn beweegmonitor niet. Wat moet ik doen?

  • Versie 2.0: Je beweegmonitor is vooraf geregistreerd. Zorg ervoor dat je de Traxmeet-plugin hebt geïnstalleerd. Let op: dat je beweegmonitor door de computer wordt herkend. Wanneer je meerdere USB ingangen hebt, probeer het dan eens bij een van de andere USB ingangen. Een andere mogelijke oplossing is om de pagina te sluiten en opnieuw in te loggen of een aantal keer op vernieuwen te klikken. Ook kan het zijn dat de Internet Browser de plugin blokkeert. Dit zie je staan in de adresbalk, waarbij er een icoontje met een kruisje weergeven staat. Wanneer dit het geval is, klik je op het icoontje en klik je op 'plugin altijd toestaan'. Sluit vervolgens de browser af, koppel de ìt opnieuw aan je computer en de webbrowser moet dan automatisch openen. Als dat niet helpt, neem dan contact op met de helpdesk. ___________________________________________________________________ Versie 1.0: Je beweegmonitor is vooraf geregistreerd. Zorg ervoor dat je de Traxmeet-plugin hebt geïnstalleerd. Let op: dat je beweegmonitor door de computer wordt herkend. Zorg ervoor dat de USB-kabel goed in je beweegmonitor zit. Soms is het nodig de USB-kabel er even extra in te drukken. Een andere mogelijke oplossing is om de pagina te sluiten en opnieuw in te loggen of een aantal keer op vernieuwen te klikken. Als dat niet helpt, neem dan contact op met de helpdesk.
  • Hoe pas ik de paslengte aan op de beweegmonitor?

  • Versie 2.0: De standaardinstelling is 75cm (30 inches). Via je persoonlijke pagina kun je bij ‘Bewerk Profiel’ je staplengte aanpassen. Let op: als je iets verandert in je profiel dien je altijd onderaan je wachtwoord in te vullen om de aanpassingen die je hebt gemaakt op te slaan. Alle wijzigingen die je maakt in je profiel worden ook aangepast op je beweegmonitor indien je deze aangesloten hebt op je computer. ______________________________________________________________________ Versie 1.0: De standaardinstelling is 75cm (30 inches). Klik op MODE tot de tekst KM verschijnt op het scherm. Klik op SET en houd dit even vast tot de huidige paslengte start met knipperen. Klik herhaaldelijk op MODE om de paslengte te vergroten naar de wenselijke waarde (vergroot per 1 cm, of 1 inch als MIL is geselecteerd) Klik op MODE en houd dit even vast om de waarde van de paslengte sneller te vergroten. Als de paslengte eenmaal is vastgesteld zal de beweegmonitor automatisch na 5 seconden, of door op SET te klikken, terugkeren naar de afstandsmode
  • Wat moet ik doen als ik de boodschap ‘Psst.. is dit wel uw beweegmonitor?’ ontvang?

  • Versie 2.0: Koppel je beweegmonitor los van je computer en sluit deze opnieuw aan. Het kan zijn dat je jouw beweegmonitor geruild hebt met iemand, waardoor de beweegmonitor niet met jouw account kan verbinden. Ben je er zeker van dat dit jouw beweegmonitor is, ga dan naar ‘Bewerk Profiel’ en scroll helemaal naar de beneden van de pagina. Er verschijnt dan een button met ‘registreer een nieuwe beweegmonitor’. Klik op deze button en de beweegmonitor wordt met jouw account gekoppeld. ______________________________________________________________________ Versie 1.0: Koppel de USB-kabel los van je computer en sluit deze opnieuw aan. Het kan zijn dat je jouw beweegmonitor geruild hebt met iemand, waardoor deze niet met jouw account kan verbinden. Ben je er zeker van dat dit jouw beweegmonitor is, ga dan naar ‘Bewerk Profiel’ en scroll helemaal naar de beneden van de pagina. Er verschijnt dan een button met ‘registreer een nieuwe beweegmonitor’. Klik op deze button en jouw beweegmonitor wordt met jouw account gekoppeld.
  • Hoe weet ik welke versie van de beweegmonitor ik gebruik?

  • Versie 2.0: Dat kun je zien aan hoe de beweegmonitor eruit ziet. De beweegmonitor heeft een directe USB aansluiting en heeft één knopje. Er zit een dopje om de USB aansluiting die is verbonden met een elastiek. Het scherm bevat lichtgevende blauwe cijfers die de data weergeven. ______________________________________________________________________ Versie 1.0: Dat kun je zien aan hoe de beweegmonitor eruit ziet. De beweegmonitor heeft een koortje die je om je nek kunt hangen en heeft twee buttons. Één SET-knop en één MODE-knop. Je kunt de beweegmonitor aansluiten met je computer door middel van een USB-kabel. De beweegmonitor heeft een blauw lusje met Intenz erop gedrukt.
  • Hoe kan ik de nieuwe plugin installeren als de button 'installeer plugin' niet weergeven is?

  • Als je de nieuwe plugin wilt installeren ga je naar de link www.intenzlife.com/support/plugin. Klik op de juiste beweegmonitor en voer de installatie uit volgens de stappen die weergeven worden tijdens de installatie.

Heb je het antwoord niet gevonden?

Neem contact op met support door een e-mail te verzenden.

Verzend support verzoek